Kommentarer 7

Veckans | We decor life

Vardag fast ändå inte.

Vi har sportlov som så många andra så det är vardag med en extra knorr hos oss. Weronica skrev  här att; Jag hade hellre ägnat mig åt viss eskapism nu Tina, än att grotta ner mig i vardagens trivialiteter. Ingen kan hålla med mer än jag egentligen. Ändå valde jag just vardag som veckans utmaning. För vardagen är en utmaning på så många sätt.

vardag2

Kanske för att jag har ha väldigt mycket vardag. Vardagar som inte är som vanligt på något sätt. Utan bättre och växande. Spännande. Att äga min vardag och hela mig själv, bli starkare och vackrare på insidan allt vad tiden lider. Så ser det faktiskt ut för mig nu.  För jag har valt att hoppa av och byta riktning. Klokt, utmanande och lite läskigt.

treo

Jag är ju inte ensam om att göra stora val i livet, det vet jag så klart. Men det hindrar mig inte från att låta känslan av mod och hopp växa sig starkare för var dag. Inte ett dugg.

1

Men just denna vecka gillar vi att se solen och lika mycket gillar vi att bara existera. Extra mycket här i soffan med Netflix och vår nya mer-underbara-kattunge-än-vi-någonsin-kunde-föreställa-oss. Lilla Mira.

chilla1
miramys

Ja lite så är min vardag. Nu, nyss och kanske i morgon. Eller nä förresten. I morgon kommer mina små brorsbarn hit till oss och firar lite sportlov. Då blir det en annan slags vardag. Minsann.

Fler vardagar hittar du på Decor Life. Varmt välkomna dit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Kommentarer

 1. Tina! dina ord träffar alltid så djupt i mig. När du bestämde dig för att sluta, hade du någon plan för vad du ville göra? Eller visste du bara vad du inte ville göra? Trivs du nu? Har du mycket skol-tid? Ursäkta mina tusen frågor men det inspirerar mig så med människor som inte följer standard-mallen och du är verkligen en av dom.

  • Emma,
   oj va fint. Tack! Jaa du, när bestämde jag mig..? Beslutet satt inte utanpå om man säger så, men jag ångrar mig inte en sekund. Många år på ett viktigt och utmanande jobb som helt plötsligt bara tog av mig. Bit för bit och jag fanns inte kvar för mig själv helt plötsligt. Så ville jag inte ha det. Men jag blev allt tvungen att trilla och skrapa knäna riktigt rejält innan jag pushade mig själv att hopp och verkligen tro på det:) Visste nog just som du skrev egentligen bara vad jag INTE ville göra. Vad jag VILL vet jag snart:)

   Jag har mycket tid just nu och det är härligt. Men samtidigt väldigt besvärligt. I ärlighetens namn kan det bli lite svårt att få saker och ting gjorda när det inte finns deadlines och ramar att hålla sig inom. Jag står mitt i min största utmaning hittills i livet och det går bara bättre och bättre. På riktigt:)

   Tack Emma för dina fina ord. Tillsammans inspirerar vi varandra!

   kram

  • Tack Victoria!
   Ja vardagen är allt bland det finaste vi har. Verkligen!

   Vi gosar och jagar och räddar om vart annat här hemma nu med lilllurvet. Oj va en kattunge är MYCKET liksom. Hjärta på det (trots allt ;)

   Allt gott ♥

 2. Du ändrar definitivt synen på vardagen i det här inlägget. Från att vara monotomt och tråkigt till att vara utvecklande och spännande. Det är nått att ta med sig!
  Jag kan också vara på gång att hoppa… fast jag är bara i början av den tanken… Fortsättning följer! :)
  Lycka till!

Skriv ett svar