Om

tina.gifTina Sundling

Jag är en lika fokuserad  som stundtals behagligt vimsig 42-åring som ganska nyligen lämnat småbarnsåren bakom mig och är tonårsmamma fullt ut, med allt vad det innebär. Ofattbart och oändligt kul.  Mannen i mitt liv är fantastiskt händig och en fena på datorer och honom har jag hängt i hop med sedan studentfesten. Fint så. Vi bor sedan 2000 i en sutterängvilla byggd på 70-talet. Precis ett sådant hus vars yttre är av den typen som jag ALDRIG skulle kunna tänka mig att bo i. Men jag trivs jätte bra och vill stanna ett tag till. Vi har alltid pågående projekt, ibland är det full fart i bland är det knappt styrfart, men aldrig är vi helt stilla.

Jobb

Yrkesmässigt har jag utmanat mig själv genom åren med såväl mångårigt chefskap, som utredningshandläggeri och informatörskap. Jag har också hunnit vara webbredaktör på en högskola. Jag har assisterat såväl personligt som administrativt men trivs som allra bäst när jag får möta intressanta människor, skriva texter, fotografera och vara kreativ. Uppdragen är än så länge något sporadiska men utmanande och oändligt uppskattade. Jag står spänd och redo att ändra riktning i mitt yrkesliv, jag släpper chefsuppdraget och är numera bara min egen och just nu är jag öppen för förslag.

Blogg

Peppar och vanilj är en blogg som handlar om något så enkelt och samtidigt komplext som livet hemma och allt som det kan tänkas innehålla. Vardagslivliga tankar, mycket bilder och en hel del fokus på inredning. Någon skulle kanske kalla den en inredning och livsstilsblogg. Jag säger inte emot. Jag drev under några år även bloggen Fabriken som var en  bloggportal för inredningsbloggare där vi samlades och bloggade kring olika gemensamma teman bland annat.  Jag har ett projekt som ligger och guppar runt lite tillsammans med en duktig bloggare och vän som heter Weronica.

Att blogga är för mig liksom att klottra.  Och jag gör det helt utan tvång och prestige!

tina@sundling.info   |  +46(0)70-65 129 78

Skriv ett svar