Kommentarer 2

Närproducerat och med fräsch omtänksamhet

linnevatten med en doft av harmoni- washologi

Jag har provat ett nytt svenskt vänligt och fint tvättmedel, sköljmedel och linnevatten från Washologi ett litet tag här hemma. Jag gillade tanken som grundaren Viktoria förmedlar och höll verkligen tummarna att jag skulle tycka lika mycket om produkterna när jag väl fick tillfälle att använda dom. Jag ville verkligen inte bli besviken.

kulörtvatt_washologi

Jag blev tack och lov inte det allra minsta besviken. Tvätten blir verkligen ren och dofterna är milda och känns inte på något vis konstgjorda utan precis så där lagom sköna när de sveper förbi.

washologi1
Allra mest förtjust blev jag i Washologis olika så kallade linnevatten. En produkt som känns så självklar nu när jag har den och ändå så himla lyxig. Så här beskrivs den på Washologis hemsida:

Washologis linnevatten HARMONI ljuvligt doftande och vårdande
ger en nytvättad känsla och en lugnande doft av lavendel. Spraya på dina plagg som en uppfräschning mellan dina tvättillfällen eller tillsätt några kapsyler i strykvattnet. Används helt enkelt till allt du vill ska dofta gott. Våra linnevatten är närproducerade i Småland med naturligt extrakt i parfymen, men utan tillsats av polycyclic musk och utan färgämnen för miljöns skull.

Jag har provat både doften av lavendel och den av bomullsblomma och måste säga attt båda är finfina men lavendel får mitt hjärta att småskutta lite extra.

washologinystan

Produkterna är paketerade på ett snyggt och enkelt sätt och signalerar klokt val och medveten lyx. De är diskreta med sina uteblivna eller diskreta färger och får mer än gärna pryda mina hyllor i tvättstugan. De ska vara dryga enligt vad de säger och priset är otroligt väl avvägt. Jag hissar Washologi och kommer bli en återkommande kund

signatur

Detta inlägg är ett samarbete med Washologi 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Kul att få en rekommendation från dig, har inte heller vågat testa … än … men precis som du gillade jag tanken bakom. & vad jag nu förstår även tanken framför:)

    Ha en skön helg/ Varma novemberkramar Åsa

Skriv ett svar