Kommentarer 5

Feelgood


Jag kan faktiskt inte tänka mig någon som inte skulle gilla detta lilla klipp. Det är inget märkvärdigt alls, men bara så där himla fullt av feelgood. Vackert dessutom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

 1. Tack för att du delar.
  Min mamma är riktigt trädgårds och blom-tokig, och man tänker väl ofta att man inte skall bli som sina föräldrar (även om jag inte har något negativt att säga om dom), men jag får nog erkänna att jag ändå fått mammas blom-intresse i mig.

  • Det där med att tro att man liksom ska kunna undvika att bli som sina föräldrar förvandlas ju vid en viss tidpunkt i livet till ett stilla konstaterande att man ändå är väldigt lik dem i vissa avseenden trots allt. Ofta är det ju ändå de sidor som tenderat att luta åt ett håll som man kanske inte alltid har uppskattat som man lyckas undvika att ta efter (om man har tur) Men de sidor som faktiskt är av godo tycks bara finnas där nedärvda i ryggraden och gör sig synliga allt efter vad tiden går…

   Mitt eget blom- och trädgårdsintresse har legat ganska latent under många år men förra året var det dags att börja blomma :) Min mamma har haft fantastiska trädgårdar genom åren och jag har nog uppskattat dem mer än jag då anade!

   Emma, jag blir alltid så glad när du tar dig tid att lämna några rader! Tack

   kram

Skriv ett svar