Kommentarer 11

We decor life | sittplats

I torsdags presenterade jag årets första tema på Decor Life sittplats. Idag fick vi se Weronicas tolkning och det var precis så där fint som jag trodde. Nu på torsdag kommer Weronica presentera ett tema som är precis lika hemligt för mig som för alla andra, och tisdag nästa vecka presenterar jag min tolkning på Decor Life.  Men en sak i taget. Varsågod och sitt (eller ligg;)

sittplats1

De var ju det där med vår 4 meter långa soffa. Som vi gillar den och som vi förvandlas till världens bästa filmtittare när vi lägger oss till rätta. För det är i ärlighetens namn lite mer av en liggplats än sittplats med sitt 90 centimeters sittdjup och de två 90×90 fotpallarna som tack vare sina stora industrihjul med lätthet rullas i rätt position. Vi har mängder av stora tunga dunkuddar och känner jag mig själv rätt så kommer det att bli fler och fler med tiden.

sittplats2

När man sjunkit ner i soffan så har man en braskamin till vänster och en stor TV-bild på väggen en liten bit bort. Just nu har vi en projektor men den uppmärksamma och tekniktörstande mannen i familjen har upptäckt så mycket som tre döda pixlar (!?) och har påbörjat en sofistikerad och vad han tror subliminal övertalningskampanj gällande ett inköp av ny TV. Jag låtsas att jag inte förstår vad de små ganska söta kommentarerna och framlagda reklambladen kan tänkas betyda och låter honom tro att jag är ointresserad. Men i och med den nya megasoffan så ser jag faktiskt värdet i en bra (och stor) TV. Nåväl.

Jag vill visa er mer från detta rum. Rummet som aldrig tycks bli färdigt. Men sittplatser, det har vi nu i alla fall. 4 meter lång och 90 cm djup och redo för många fina stunder.

Kika in på Decor Life och se om det kanske är någon mer som bloggar om sittplatser. Du kanske vill vara med!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Kommentarer

  • Men visst är det fint med vit soffa!? Har ju faktiskt inga små barn längre så jag tänkte att nu jädrans var det dags ;) Men den är tvättbar så klart och jag ser redan nu att det kommer att vara bra med det.

   Ja stubbarna har vi själva fixat till. Visst är dom fina!? Vi har ett litet gäng i garaget som väntar på att fixas till och hitta nya hem..;)

   Åh du, mullvadsgrå soffa är ursnyggt tycker jag!

   kram

 1. Pingback: Veckans fem | sittplats | Decor life

  • Tack Victoria! Va glad jag blir:)

   ja det där med enfärgat. Jag vandrar lite fram och tillbaka på den där mönstervägen, jag älskar mycket färger och myllrande mönster också:) Snart kommer kuddarna vara av väldigt blandad karaktär tror jag om jag känner mig själv rätt!

   Allt gott!

Skriv ett svar