Kommentarer 0

Vissa delar saknar jag och andra inte

I dag har jag lite långtråkigt och känner mig själaglad för det. Glad men uttråkad. Kunde ju vara värre såklart. Anledningen till att jag känner mig uttråkad är att jag  har ett fint litet lånebarn sovandes i soffan. Febrig lillkille med ett trilsket öra och en mamma som verkligen hade en viktig sak att göra idag. Då är jag ett av förstavalen att be om hjälp. Det är ganska fint det. Att få förtroendet att vara med någons sjuka barn.

filippas_handr

Grejen är bara den att jag blir så försiktig, så hänsynsfull mot det där lilla rödmosiga till synes evighets sovande knytet. En handlingsförlamning tvingar sig på mig och jag tittar längtande ut mot den fina vårdagen. Men om ett litet tag kommer mamman och hämtar sin skatt och jag blir återigen en fri och skön tonårsmamma med VAB-dagar som ett vagt minne från en svunnen tid.

 I bland kan jag för all del sakna tiden då barnens hand var som på bilden. Lite leksmutsig knubbig och alldeles varm och ofta i min hand. Så klart. Men VAB det saknar jag då verkligen inte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv ett svar