Kommentarer 3

Ultrastyling som får mig på fall, trots att den är på snudd till skrattretande orealistisk (lyckad med andra ord)

Fantastic Frank har tagit sig an denna etta på Södermalm och ska hitta en ny ägare till detta lilla snygga kryp in. Alltså jag bara blir så jädrans glad när jag översköljs av deras stylingar. Snygga, finurliga och liksom glada är deras bilder så gott som alltid.

trappaovagg

Skitsnyggt med stekpannor upphängda på den svarta väggen. Men fungerar det så bra i verkligheten? Nej (inte om de är i bruk i alla fall)  Men det kvittar, det blev ju en bra bild :)

Hökens Gata 7 2855

Hökens Gata 7 2824

Måla golv och väggar i en lite etta svart, funkar det verkligen? Inte alltid, men här funkar det i allra högsta grad ypperligt. Det hela känns kanske aningens lite som en charmigt hotellrum eller ett fint B&B men hade jag behövt en etta på Södermalm hade jag garanterat kikat lite närmre på Hökens Gata 7 >>

Samtliga bilder: Fantastic Frank

signaturFÖLJ MIN BLOGG PÅ BLOGLOVIN

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Pingback: Fredagssvepet 39/14 | Living by W

Skriv ett svar