Kommentarer 2

Tips på snyggt kryp-in i Portugal

Casas na Areia > Comporta > Portugal Project by Aires Mateus

Jag skulle kunna tänka mig att smita undan med mannen en långhelg i september till Casas na Areia i Portugal. Jag kan lätt känna känslan av friska höstvindar i ansiktet när jag ser bilderna och mina tankar snuddar vid Öland. Viss likhet på något sätt.

Casas na Areia > Comporta > Portugal Project by Aires Mateus

Den till synes enkla avskalade miljön skulle passa oss perfekt som andningshål en stund.

Casas na Areia > Comporta > Portugal Project by Aires Mateus

Casas na Areia › Comporta › Portugal Project by Aires Mateus

Fast ärligt talat så är det nog snyggare än praktiskt med sandgolv naturligtvis. Men jag kan tänka mig att prova. Kan du?

Casas na Areia › Comporta › Portugal Project by Aires Mateus

Casas na Areia › Comporta › Portugal Project by Aires Mateus

Casas na Areia, Comporta, Portugal -  Extraordinary Hotel. Read more at jebiga.com

foto: Nelson Garrido.

Jag blir nyfiken, men kommer troligtvis inte komma dit denna höst i alla fall. Men kommande helg bjuder oss på upplevelser ändå, om än på varsitt håll. Mannen ska segla i Kroatien och jag ska besöka Göteborg och Hotel Pigalle. Ett nytt hotell för mig som är långt ifrån avskalat och diskret om man säger så. Har du varit där?

signatur

FÖLJ MIN BLOGG MED BLOGLOVIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Vilket ställe,och snyggare än praktiskt är nog en bra beskrivning. Jo jag hade nog kunnat tänka mig testa. Dock skulle nog jag med min fasa för sand inne, gå igång med att borsta undan ifrån soffor mm, men det är ju inte hemma så då kan man nog stå ut ;)

    Här drömmer jag om en liten tripp till Österlen nu på hösten Jag har totalt förälskat mig i den delen av landet efter våra semestrar där några år nu. Men, det blir nog inget med det för oss i år heller.
    Trevligt med Göteborgsutflykt…den staden är fin den! Hotel Pigalle är något nytt för mig…ser spännande och annorlunda ut!
    kramkram till dig / tina

Skriv ett svar