Kommentarer 6

Tipp Topp 5

Hos mig är det listig måndag. Håll till godo!

Favoritrum

hemmahosmig

Idag är det tema Hemma hos mig i fotoutmaningen som jag och Weronica håller i under april 2015 på vårt gemensamma konto @wedecorlife. Mitt bidrag i dag var denna bild med följande text

13 | HEMMA HOS MIG – mittemot vår fyra meter långa ”softarsoffa” har vi ett gigantisk tekniskt ting som (bär mig lite emot att erkänna;) gjort vardagsrummet på entréplan till vårt absoluta favoritrum. Vi får plats hur många som helst och med de stooora fotpuffarna på hjul kan samtliga dessutom inta liggläge hur lätt som helst. Ja lite så har jag det #hemmahosmig

 

På väggen

freeprintable

Om du har en schysst skrivare tillgänglig kan du ladda ner och skriva ut lite hoppfull klorofyll till din vägg. Klicka på bilden.

 

Väska

lekiosk

Ja, här är den. Årets sommarväska, Brushy Bag. I alla fall när jag får önska. Men tyvärr har jag köpstopp just precis nu, och får sitta här och hoppas att den finns kvar när det är hävt. Du hittar den hos Le Kiosk, eller kanske du kan ta en tripp till Ibiza och leta upp tillverkaren ;)

 

 Jag vill så himla gärna prova

Det ser ju så fruktansvärt roligt ut. Jag har letat runt efter keramikkurser i Ulricehamns trakten,  men utan resultat tyvärr.  Kanske har du något tips?

Jag blickar tillbaka

choklad-1

Samtidigt som jag blickar framåt och konstaterar att det faktiskt börjar bli inom räckhåll, det här att plocka in chokladblommor. Jag hade som målsättning att övervintra mina knölar. Men jag har inte den blekaste aning om vart dom har tagit vägen. Med andra ord får jag köpa nya. För chokladblomman är ett måste hos oss.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Kommentarer

 1. Fin lista Tina! Jag vill också så gärna testa dreja eller att bara jobba med lera. Min man hittade någon drejplatta på blocket, men vart skulle jag ha den?
  Och chokladblommor! Snart är det dax.
  Trevlig kväll!

 2. Längtade också efter drejarkurs och anmälde mig. Blev ”sjösjuk” första gången av att titta ner på snurret… Resultat – illamående, noll kruka. Haha… jättesynd, för åh vad kul det hade varit… : )

 3. Listiga måndagar gillas..och dina är speciellt fina.
  Chokladblomman har jag aldrig lyckats övervintra, trots försök…tur blomsterhandeln tillhandahåller nya :) Ja nu börjar den härliga utesäsongen, inte idag precis, med några plusgrader och snöblandat regn. men snart så!
  Finfin väska…och att längta och drömma kan vara lika fint som att köpa de där sakerna på studs!
  Visst ser det fantasiskt roligt ut att dreja ! I höstas var jag på gång att börja leta kurs, annat kom dock emellan tyvärr, men drömmen finns där och det hade varit himla kul att någon gång lära sig.
  Ha en fin tisdag Tina!
  kram

  • Nej utevistelse blir det då rakt inte idag heller. Usch och fy vilket trist väder:( Jag ska dock ändå få lite lyster i mitt liv i dag då jag ska besöka Sandbergs Tapeter och få en inblick i hur deras tillverkningsprocess går till. Va kul det ska bli!

   Vet du, jag anmälde mig till en helgkurs i Keramik nu till helgen!!! Helt spontant och kanske inte alltför genomtänkt, blir ju ganska mycket denna vecka. Men men :)

   Ha det fint Tina!

Skriv ett svar