Kommentarer 4

söndag | bild

I bland känns det som om helgen liksom inte är på riktigt, sa lillasyster. Den är ju bara slut hela tiden. Jag håller med. Det går så fort. Fast just denna söndag är lite extra rolig eftersom det är första söndagen vi samlas i Fabriken och delar med oss av våra söndagsbilder. Sista dagen på en vecka som burit med sig så mycket gott att jag blir alldeles röd om kinderna.
Naturligtvis var onsdagens möte med min nya bästa kompanjon Anna veckans höjdpunkt! Det var så fnissigt spännande att stiga av tåget och möta en helt ny människa som jag inte ens hade pratat med. Men det blev till och med bättre än jag hade hoppats på. Ja menar, hon hade verkligen kaninöron och bunnytoffs som hon lovat, och hon var  både smartare,  roligare och mer av allt på något sätt än jag vågat hoppas på!
Vi håller på att fixar och donar i sovrummet också. En före/under-tiden-bild får bli min söndagsbild. Men nu är det fotbollsmatcher på olika håll som drar i hela familjen…Termos och regnkläder på! 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

Skriv ett svar