Kommentarer 8

på ena sidan

Jag var definitivt inte först att falla för Vee Speers och väldigt jätte mycket absolut inte först att klicka hem några fina posters från Fotografiska. Men jag är fortfarande barnsligt förtjust och mina ögon vandrar allt som oftast från TVn till denna fina som sitter bredvid…
Idag blir det uppstart av projekt tonårsrums-makeover! Panelvägg, lastpalls-säng och eventuellt omklädsel av ett par fåtöljer fyller denna helg. Kul.
T i n a
http://www.feedvalidator.org/images/valid-atom.png
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Kommentarer

  1. Hittade hit via Vardaxlyx. Älskar Vee Speers och var nog just en sån som föll direkt för utställningen på Fotografiska och shoppade med mig samma affish som du hem. Och jag älskar den verkligen fortfarande hur mycket som helst!

Skriv ett svar