Kommentarer 10

min midsommar blev precis som jag önskade och nästan lite till

I dag somnade jag om efter några vakna timmar långt innan någon annan än jag och fåglarna var vakna. Jag tog igen de vakna timmarna med råge och tog värsta tonårssovmorgonen. Sånt kan ju få mig att bli alldeles stressad när jag inser att lunchen är närmre än normal frukosttid. Men i dag fick jag till och med backa tillbaka ini sovrummet när jag studsat upp. Finaste mannen kom nämligen emot mig i köket med en iordninggjord frukost-på-sängen-bricka. Oj. Värsta bästa starten på denna söndag.

Som om inte det vore nog så pågår det just i denna stund bokning av semesterresa i köket. Utan mig. Eller alltså jag ska ju givetvis få följa med. Men jag ska få bli överraskad och slippa hålla i spakarna och boka och bestämma. Semesterfeeling bara det.

Att slippa ta beslut..

Årets upplaga av kransar var väldigt fina men enligt vissa kanske lite fuskiga, eftersom vi blandade vår egna jättedaggkåpa med köpta blommor. Men vi gjorde dom själva, bland blåsiga solstrålar utanför vårt köket. Vi mumlade och svor tyst men skrattade mest och blev nöjda. Så som det ska vara. De minsta barnen i sällskapet använde inte sina kransar ens så länge att jag hann fånga det på bild. Ungefär så som det också brukar vara. Ändå ska kransar göras, det hör ju till.

Resterna av kranstillverkningen fick ligga kvar mest under hela midsommardagen. En dag som var alldeles ljuvligt mysig med lugna rörelser och familjemys från morgon (läs förmiddag för vissa) till kväll. Kvällsmat i soffan och en feelgoodfilm. Naturligtvis var det en lagom portion fotboll inblandat i vårt soffmys också. Går inte att unvika liksom. Fast jag lider inte. Tvärtom så gillar jag att lyssna på familjen som analyserar, ifrågasätter och ropar; snyyyygt och gööööttt. Jag har ju alltid min Ipad att vila ögonen på om jag vill.

Idag är det lite kallt om fötterna tycker jag och tassar runt i yogapants och raggisar
och längtar ärligt talat lite efter utlandssemestern som bokas uppe i köket just nu…
foto: Tina Sundling | pepparochvanilj.se
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Kommentarer

 1. Fuskeblommor fungerar ju helt perfa – herre gud så vackra kransar!!!!

  Stor kram – så härligt att höra att du haft en så härlig midsommar.
  Och du – vad cool du är, som lutar dig bakåt och låter resten av familjen boka semesterresan . woooow! Hade jag aldrig grejat! Hahahahaha …

  • Ja lite fejk rensar magen…

   Jag är ju ganska så säker på att det blir en bra semester, barnen är helt inne på att de vill till Spanien och Mallorca ligger nog bäst till skulle jag tro. De är ganska kräsna med hotell (jäkla bortskämda;) och mannen är förnuftig gällande budget. Så ja. Jag lutar mig tillbaka och njuter av att slippa bestämma. Vet faktiskt inte vad det blev än… ;)

 2. Så fint det låter – och jag känner igen mig en hel del. Den blandade känslan av stress och lycka när man för ovanlighetens lyckas somna om och sova länge. Sen påminner jag mig… det är en gåva att kunna koppla av, koppla bort och koppla ner. Well done!!

  Ha en härlig utlandsresa!

 3. Helt fantastiskt fina sommarfoton :) jag hoppas ni har bättre väder än här i GBG, sommaren tog tillfälligt avbrott tyvärr. Och på midsommar var vi på Amundön MEN det var kallt och blåsigt som attans…ingen höjdare haha

  Ny post ute….underbara sommarsovrum att drömma om :)

  Ha en härlig fortsatt vecka.

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor :)

Skriv ett svar