Kommentarer 3

I N S P I R A T I O N

weekdaycarnival

bild: weekdaycarnival

I morgon torsdag så är det tema DIY inne på Fabriken* och med det i tanken så var jag runt lite på min PInterest och då alldeles särskilt i min DIY-mapp såklart. Jag har många gånger fastnat på just den här bilden och är såååå sugen på att göra en egen variant och ha bakom mig här på mitt lilla hemmakontor. Känner att det är nära nu tills jag köper en mdf-skiva och ett antal meter breda resårband och någon form av plåt till de där minimala ”hyllorna”

Men i morgon ska jag göra ett helt annat DIY. Jag ska svarva en ljusstake! Kolla in i morgon kväll så får ni se hur det blev:)

* Fabriken är ett gäng glada inredningsbloggare som regelbundet bloggar under olika teman med inriktning på inredning, hus och hem. Tanken med Fabriken är att vi tillsammans inspirera varandra och andra

signatur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

Skriv ett svar