Kommentarer 10

Hej och välkommen

Det är ju lika bra att bara sätta igång att blogga här på min alldeles egna lilla plats. Pepparochvanilj.se Inget märkvärdigt och sensationellt precis, men ändå ganska roligt faktiskt.

Hösten har ju smugit i fatt oss ganska så burdust även i år. Jag tror nog att upptäckten av att helt plötsligt inte ha några sommarkläder kvar i tvättkorgen, utan bara träningskläder och vardagskläder, ger samma lite snopna känsla i magen hos oss alla. Varje år.

Men i år blandas i alla fall mina förhoppningar och min känsla inför hösten upp av ljusa och starka tankar. Jag kommer att få en riktigt bra höst, det vet jag. Jag planerar och funderar och samlar på mig. Och så startar jag ju upp med en bloggflytt. Bra start eller hur!?

vissenpion_zizustadt2

När sommaren fortfarande var ny och skinnet ljust så hade jag en fin stund med min vän Nanna. Vi satt i solen och drack kaffe och pratade om den kommande sommaren och våra tankar och funderingar om stort och smått. Jag fick nästan hålla igen mina heja-rop inför allt hon berättade. Vi var ju ganska nya vänner och jag ville ju inte verka allt för beundrande och smörig. Men jösses vilken tjej hon är Nanna. Så rakt igenom bra på alla sätt och vis. Jag önskar henne allt gott i världen och lite till, och hoppas få vara med på ett litet hörn nånstans.

Förutom att jag blev fulltankad med positivism och framtidstro så fick jag också med mig finaste printet. Det anas i bakgrunden på bilden. Vill du se mer kika här >>

Nu har jag solsken utanför mitt fönster och en kropp som vill promenera lite i skogen. Vi ses om en stund :)

signatur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Kommentarer

  • Ja dig kan man lita på fina Victoria! Jag tar dig verkligen inte för självklart…men du börjar kännas som en kär gammal vän:) Jag borde bli bättre på att lämna fotspår efter mig inne hos dig bara! Både på bloggen och på Instagram!

   Allt gott och stor tackkram:)

  • Tack Weronica!
   JA hösten 2014 har alla förutsättningar att bli en av de absolut bästa höstarna på länge. Lust och ork som kommer smygandes. Hoppas jag hinner ikapp mig själv och de människor som jag vill hinna möta :)

   Heja oss;)

Skriv ett svar