Kommentarer 2

Hej måndag! Hej ny vecka!

En lurig huvudvärk har smugit runt min kudde i natt och var väldigt nära att fastna. När någon i ett grannhus satte i gång någon form av otroligt högljutt verktyg precis innan jag satte mig upp i sängen klockan sju i morse så stelnade jag nästan till i lite irritation. Fast sedan sträckte jag på mig och tänkte; va kul för dom som håller på att få något nytt och fint i sitt hem!

kaffekopppastol

Den glada tanken gav fort frukt för precis strax därefter kom fina mannen med två koppar kaffe i sovrummet. En till mig i min stora fula mugg och en till sig själv i takeaway-muggen. Det virvlade till och så var han på väg till sitt nya roliga jobb. Kvar satt jag med en rufsig morgonfrissa, ett par till- skolan-turer och en ny fin höstdag. Och en go känsla i magen.

Hej måndag!

signaturFÖLJ MIN BLOGG MED BLOGLOVIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Skönt att den där huvudvärken inte fastnade…och glada positiva tankar kommar man en bra bit med =) Fin måndag till dig Tina, här väntar ett tandläkarbesök strax. Bra med positiva och glada tankar då med , haha!
    kram/tina

Skriv ett svar