Kommentarer 14

F A B R I K E N * | ljus i mitt hus

* Fabriken är ett gäng glada inredningsbloggare som regelbundet bloggar under olika teman med inriktning på inredning, hus och hem. Tanken med Fabriken är att vi tillsammans ska inspirera varandra och andra.

TEMA

Denna vecka är temat alltså ljus i mitt hus. Jag har under dagen hunnit titta på en del av de andra medlemmarnas inlägg och konstaterar att vi bjuder på mycket olika men också mycket samma. Fast ändå inte. För trots likheter är alla inlägg och bidrag olika och högst personliga och mångfalden i Fabriken är stor. Jag tror att alla stilar och smaker kan finna något intressant om lust och tid att klickar sig runt finns.

Vi är bevisligen många bloggare som håller levande ljus nära hjärtat och njuter av dess flämtande lågor när höstmörkret sänker sig. På mina bilder idag syns ett antal nedbrunna ljus i mitt hus.

ljusstakar

brightlight

ljus

Den med gott minne känner igen min egensvarvade ljusstake på bilderna. Det är den som  är träfärgad, samtliga vita är  köpta. Jag har faktiskt inte hunnit svarva klart några fler ljusstakar men hoppas nästa vecka ska bjuda på tid att tillbringa i snickeriverkstaden hos Kent.

signatur

FÖLJ MIN BLOGG MED BLOGLOVIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Kommentarer

    • Tack så mycket för dina fina ord! Jag blir så glad att du tog dig tid att skriva dem :)
      Det finns mycket som vi bara springer förbi dagligdags tror jag som egentligen är vackert om vi bara stannar upp. Ofta blir det tillfälligheter som gör att vi råkar se något fint…

Skriv ett svar