Kommentarer 5

Ett nytt kapitel

Det är inte utan att jag tvekar, fast jag inte måste. Jag äger och bestämmer, kan göra vad jag vill. Men som från ett billigt plåster tycks det finnas rester av ett fasthållande, hindrande och oönskat klister som inte riktigt vill ge sig.

Det kanske är bra tänker jag på ett sätt. Fast i nästa tanke sörjer jag alla de spontant formulerade tankar som jag låtit lösas upp och sjunka tillbaka. Bara för att jag inte riktigt låtit mig ta plats och fångat tiden. Men nu är tiden förbi när jag skall ångra det som inte gjorts, jag ska istället omfamna det lilla som blir gjort.

Det här är min alldeles egna plats. Den är inte hemlig men samtidigt kanske inte för alla. Men är du här och låter mina ord flöda genom dig, då är du välkommen.

Det här är bloggen som kom och gick, följde strömmar och skummade på ytan, gled i land och spolades bort. Men bara för att sakta rinna tillbaka ut i det stora oändliga. Starta om och vila tryggt i tidvattnet och mår bra av månens strålar och kanske långsamt växa i vågorna…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

  1. Lena

    Vad vackert poetiskt skrivet! Ingen tid är bortkastad ändå…vi lär oss och lever och lär. Njut av livet o må gott o var se framåt o bli aldrig bitter! KRAM från Lena i Bankeryd

Skriv ett svar