Kommentarer 2

Att vingla, planera och ha lov

shoes

Hej bloggen

Det var då sjutton vad det ska vara svårt att få till det regelbundet med dig nu för tiden då! Men du förstår, jag har så mycket annat på gång runtomkring mig. Jo det är sant. Samtidigt är det inte sant. Fast mest sant.

I helgen har jag tillexempel varit tvungen att sova på Clarion Hotel Post i Göteborg med min man alldeles själv och gå på champagnebar och smutta så jag blev lite yr. Kramas under ett paraply, ha sovmorgon och långfrukost och sen utcheckning. Sen var jag tvungen att strosa runt hand i hand med honom och handla lite fina kläder som han föreslog. Till sist så var vi tvingade att möta upp våra döttrar och åka på ett alldeles supermysigt kalas i Torslanda. Ja du hör. Fullt upp.

Jag och Weronica ska i dagarna försöka spika färdigt vår första lilla reportageresa i egenskap av Decor Lifes redaktörer. Vi har siktet på novembers första vecka och destinationen känns spännande. Ja hela den resa vi har framför oss med Decor Life ger mig svallvågor i magen. Mjuka fina vågor som vaggar mig, blandat med höga utmanande vågor som riskerar att välta över mig och ge en och annan kallsup. Men framförallt spännande och glada vågor. Men än så länge finns det mesta bara i våra huvuden och lanseringen av vår nya blogg låter vänta på sig ett litet tag till. Men vi finns ju på Instagram som en liten succé – @decorlife.se. Det har du väl inte missat?

Denna vecka har vi höstlov och vi har planerat att bli nyttiga från och med i morgon och en månad fram (minst) sy lite, fotografera så klart och åka till Ullared. Till en början med. Vi får väl se.

signatur

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Nanna

    åh det låter verkligen helt fantastiskt. Det var du verkligen värd alla gånger om. Vill också bo på hotell och kramas under paraply <3 unnat mig kläder har jag också gjort idag! Ses snart hoppas jag. Kramar

Skriv ett svar