Kommentarer 10

Att slinka in för lite mjölk och komma ur affären med fyra träkorgar och fyra fina små askar

korgarfynd

Vi har en Nettobutik bara någon minut från vårt bostadsområde som fungerar som mjölk och juicebutik för oss. Ingen favoritbutik precis men vi är glada att den finns som smidigt alternativ.

Jag slank in där för att köpa morgondagens frukostdrycker lite snabbt så där och fick av en händelse syn på tre träkorgar för 39.50 och en modell större för typ 60 kronor. Taget. Dessutom så fanns det bambuaskar i två olika storlekar till fyndpris typ 29.50 så jag tog två stora och två små. Dom visar jag en annan dag.

Det blev aningens trixigt att bära men jag kände mig glad och nöjd en bra stund efter att jag krånglat mig ut till bilen och fått in det i baksätet. Alltid kul med fynd när man minst anar det!

Förresten. Har du kollat på den fantastiska videon jag postade häromdagen? Jag blev så förvånad att ingen tycks ha tittat eftersom ingen kommenterat!? För tittar man så blir man verkligen berörd… Ge dig den stunden >>

 

signatur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Kommentarer

  1. Så fint….och den var verkligen berörande…..tack!

    Korgarna…vilka kap man kan göra när man minst anar det. Och kanske det är det som är det roliga, de små detaljerna som oanat blir så bra. Ett besök på vårt Ica idag genererade ett inköp av en finfin ljuslykta med små ekollon och ekblad på….till ingen peng alls. Passar hos oss perfekt, nu när maken krattar ekollon och eklöv för glatta livet ;)

    kram

Skriv ett svar